Roligt



Så jävla rolig bild från i lördags.. Sara ä så läcker!!

Gissa..



Ser ni vem den här snyggingen är?

Ok...!

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen..  Förra veckan va fullproppad med jobb likaså helgen, jobbade både lördag söndag. Både kul men jobbigt.  Så vad haf hänt den här veckan då? Jo i torsdags så va vi på Nilson på en föreläsning med Lasse Eriksson som hette "Alla är olika - utom jag" den va jätte rolig, jag tyckte att det va mer stand-up än föreläsning men det kanske bara va bra. Efter så träffade jag Susse på 2 jävligt snabba öl på 55an iom att hon skulle med bussen.

På fredagen så åkte Örjan iväg å fiskade hela helgen, villket kanske va lika bra eftersom jag knappt va hemma nått i helgen. För på fredagskvällen blev det afterwork på Storan med Pernilla innan vi gick till DNA som firade 1 år, dom hade lite mingel så fick ju en annan som aldrig har tid att gå dit å prova lite skor. Mötte upp Susse, Marie å Clara senare och gick till Mörners det va kul å gå nån annanstans, jag å Clara gick hem efter 23. Det va himla skönt att inte gå ut för en gångsskull. Upp och jobba på lördagsmorgonen, slutade 16  hem och fixa iordning mig och sen sticka igen kl18 till L`orient och Viktors fest. Det va en ok kväll inte direkt jättekul och inte tråkig, nånstans mitt emellan. Kvällen slutade iallafall på Platå, spenderade mest tid i kö för att hänga in och ut min jacka. Villket jävla skämt, tog säkert 20 min för att hänga in och minst lika mycket för att hämta ut den.HAllååå!!


aja, ett ok avslut på veckan..! Plus att Örjan kom hem igår så jag fick mysa med honom igår eftermiddag och kväll! Love, love, love.. Såg nya Indiana Jones filmen, grymt bra!


Lite bilder



Från Jonas och Maries fest förr förra helgen.. =) Tuffa man kan va då!



Sara tyckte att jag va smutsig om fötterna... Nä jag skojja!!



Sara och jag från i fredags, det blev förfest hos Clara och sen en sväng till Platens. Saras och mit mission för kvällen va att "mingla" och prata med minst 5 killar. Trodde det skulle bli hur lätt som helst men vi va för fega, ha ha. Vi kom fram till mot kvällens slut att vi hade pratat med 1,5 killar. Då räknas inte dom som vi känner dock. Något att träna på. Ps kolla in min rödvins mun...




Örjan och jag letade kantareller i söndags... men vi gav upp. Hela skogen va ju gul!




Coola ljusinstallationer ner vid stångån, ser ut som en massa stora såpbubblor!

Snart fredag igen!


Jaha imorn är det fredag igen, snacka om att veckorna går fort! Mamma säger att det blir ännu värre när man blir äldre, det kan jag faktiskt tänka mig. Mamma och jag har ätit lunch idag det är alltid lika mysig. Började ju inte på Newhouse förens kl 14 idag så jag hade ju lite tid på mig i förmiddags. Gjorde ett försök till att gå ut och ta en promenad imorse men va tvungen att vända och gå hem, fick världens jävla magknip,, =( Men det gick över som tur va!

Ikväll ska Örjan på personalfest, så jag blir ensam hemma. Tänkte passa på att färga håret kanske för det behövs verkligen. Behöver egentligen klippa mig oxå men jag vägrar jag vill att mitt hår ska bli långt, så fort jag klipper mig även om det bara är topparna så krullar håret upp sig och blir jättekort. Nä långt ska det bli!!

Imorn ska jag jobba på Nilson, jag ska bara jobba till 16 för en gångs skull. Annars så slutar jag alltid 19 på fredagar.. Sen är jag ledig både lördag och söndag!! Så jävla göööött! Vi får se vad som händer imornkväll vi har ju faktiskt pratat om att gå ut, eftersom det va så längesen jag va ute en fredag.. Men vi får se =)

Trevlig helg!!

Jag, 6 år tillbaka.

Det är så himla roligt att läsa ur min dagbok på Lunastorm. Dom äldsta inläggen är från 2002, 6 år sen när jag va 16 år. Då handlade livet mest om hur tråkig skolan va, att man ville ha en pojkvän och att gå på skolans discon. I nästan varje inlägg så citerade man en låt som man tyckte passade in på hur livet kändes just den dagen och oftast så kändes ju livet som skit..

Så hur ser mitt liv ut nu då efter 6 år? Nu handlar livet mest om jobbet eller kanske ska säga jobben som jag älskar och alla underbara jobbarkompisar, jag har ju faktiskt en pojkvän (sambo) nu så det problemet är ju löst, istället för discon så går man på krogen. Så på den fronten så har inte mycket förändrats förutom att man nog festar mer nu än vad man gjorde då. Jag har fortfarande samma vänner kvar, villket är skönt vi kommer nog att hänga ihop hela livet!

Jag är nog lite mognare, lite mer självsäker, lite mer lycklig och lite tjockare än vad jag va för 6 år sen... 

Lunarstorm inlägg

Mysigt Tors 27 jul 2006 22:41 Övrigt, 13 läsare totalt
Jag. Kören å Petting hade myspys i trädgårdsföreningen
igår... så himla trevligt!

Drack vin å öl.. åt popcorn, lyssna på musik å snackade
en jääävla massa skit.. as kul!

Måste göras om.. sen gick vi till Platens..

En underbar kväll helt enkelt.. tack brudar!

Inte lika kul å jobba idag dock! Men d va d värt!



Puss puss.. snart helg å mer fest!

Roligt

Shit vilken rolig lördag det blev! Hela gänget va hembjudna till Jonas och Marie på födelsedagsfest, det bjöds på Jonas omtalade fläskfilegryta.. Mmm! Den va riktigt god.  Sen spelades det Buzz, Jonas å Clara vann. Jag å Örjan som tyckte att vi hade tränat så himla mycke helgen innan men icke. Tror vi kom trea.. =( sen kom det en massa annat folk, festen blev tydligen lite små dramatiskt efter att vi brudar drog in till stan, Örjan slog en kille på käften men han förtjänade det kanske.. =)

Vi brudar drog iallafall till Platens efter att vi hade sprungit mellan varenda jävla bankomat i hela stan för att slippa kö. Det gick ju inte så jävla bra men vi fick ut pengar till slut...

Det va faktiskt roligaste kvällen på länge, jag å Örjan drog dock hem ganska så tidigt. Gick förbi en sväng till Burger King, där såg vi Henrik Hjelt ( han såg ganska härgad ut i verkligheten måste jag säga) töntar försökte ta kort på honom när han satt å åt.. Som sagt töntar! Örjan å jag sprang hem å tryckte i oss maten. Finns det nått godare fyllekäk än BK?

Vaknade upp på söndagen å mådde riktigt bra, det va nog för att jag drack ganska mycke vatten under kvällen.. Varför gör man inte det varje gång som man dricker alkohol? Man mår ju så mycke bättre dagen efter. det var ju tur för att jag jobbade nämligen mellan 12-16! Seg söndag men nu ä den över, så jävla gööött!! Nu är det en ny veckan å i helgen är jag ledig, längtar så!

Här kommer en liten bild från Platens, mongon!


Mina nya skor!

MMS

Mina nya skor!


Gammalt, gammalt inlägg från lunarstorm

Mån 21 jan 2002 17:24 Övrigt, 4 läsare totalt
Ursäkta men .... Villka killar får man strula med utan att nån blir sur!
Å börjar snacka en jävla massa skit egentligen!?? Bara undrar!
För d verkar ju finnas sånt "folk" Ni kan ju skriva en lista till mig isf....
För jag börjar bli så jävla trött på d!! Fatta......!!!
Å ok ibland gör jag misstag.... men då vet nog jag d själv oxå.....!!
Å folk som sprider falska rykten tycker jag inte heller om!
Så sluta för fan!

DöÖÖÖÖ!



Ha ha ha!! Fatta 6 år sen!

Bättre


Oj oj oj vad jag va trött på livet igår.. men idag känns det lite bättre! Igår efter jobbet va jag ute å sprang dom där kilona ska bort, efter det så städade jag hela lägenheten det tog fan 3 timmar. Örjan ska va glad att han har mig kan jag lova. Men vi har alldeles för mycket grejer för våran lägenhet, Örjans golfutrustning står tex i köket, hans fiskegrejer står i hallen. Sen har både han å jag lite problem med att ta tag i saker. Våra gardiner till sovrummet har legat i en påse i typ 4 månader utan att ha blivit upphängda, vår gammla byrå från hallen står i vårat sovrum fortfarande den ska till Örjans syster. Robbans gammla matta ligger på byrån (vi fick den men den passade inte in) Fia ville ha den men den har efter 2 månader inte hämtats. Just det får ju inte glömma Örjan baslåda till bilen, den har i typ ett år stått i vårat kök å samlat damm. Den blev stulen och Örjan fick bakrutan på bilen krossad, men vi hittade den senare i tvättstugan. Så nu står den i vårat kök det är ju logiskt!!

Det måste bli en tripp till soptippen snart!! 


 

Negativ

Jag har en såndär dålig vecka. En sån vecka när man bara vill ligga hemma i sängen å dra täcket över sig å bara gömma sig för allt å alla. Ok kanske inte Örjan... har ingen lust att gå till jobbet, jag känner mig så himla ful, jag har en hel garderob mä kläder plus lite till men inget att ha på mig. Jag har alldeles för lite pengar kvar, jag har ont i ryggen efter två nätters dålig sömn. Jag har gått upp 1,5 kg av dom 2kg som jag nyss gått ner.

Man kan väl kort å gott säga att jag inte riktigt känner mig 100 den här veckan!!

Härda ut, härda ut!

Färjan

Fan sitter å kollar på Färjan så jävla kul å kolla på fulla människor... =)

Fredagsmys

Ja i fredags blev det en lugn kväll efter en hel dag på jobbet så va jag helt död. Väl hemma så bjöds det på ryggbiff mä klyftpotatis.. Mmm..!  Det blev väl kanske inte så himla mycke mys för efter ett glas vin så somnade Örjan. Så jag satt ensam å tömde flaskan och kollade på Meet the Fockers så jävla rolig film eller det kanske bara va vinet..? Ha ha!




Tycks om min flanellskjorta? Gåva från Wiktors kläder... =)

Intressant?

Jaha då står man här å ska komma på nåt intressant att skriva om, mitt liv känns ju just nu inte så jävla intressant. Är just nu på den 11 dagen irad som jag jobbar utan att va ledig har bara imorn kvar så är jag ledig hela långa helgen! Vad har man planerat inför helgen då? Egentligen så skulle jag umgås mä Örjan hela lördagen men nu blir det tydligen inte så han ska golfa..  Typiskt karlar!  "Min förra man Åke han golfade å till slut så sa jag -Nu får du faktiskt välja mellan mig å golfen. Han valde ju golfen. Den här han har ju sin trädgård iallafall" Från den ofrivillige golfaren för er som inte visste!! Men på kvällen ska vi till Jocke som han golfar med å äta mat å dricka till det lite.. =) Det ska bli himla trevligt. Det ser jag verkligen fram emot!!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på på lördagen på dagen alltså, men det får nog bli en sväng på stan tror jag!

Aja snart får jag stänga igen butiken!!


Jag å Clara från i lördags! En jättetrevlig kväll vi brudar va å käkade på Trattoria (tror jag att det hette) Som sagt en jätte trevlig kväll mä kanske ett inte så trevligt slut!

RSS 2.0